Öğr. Gör. Adem Bayındır’a Veda Yemeği Düzenlendi

Ülkemizin gelişmesine katkı sunan binlerce gencimizin yetişmesinde, 41 yıldır akademisyen kimliği ile görev yaptığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu bünyesinde hizmet veren değerli akademisyen Öğr. Gör Adem Bayındır emekli oldu.

Bayındır için 25.06.2020 tarihinde düzenlenen veda yemeğine Bolu Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personelleri katıldı. Yemek sonunda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İbrahim Karagöz ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hasan Lök tarafından Öğr. Gör Adem Bayındır’a plaket verildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak, örnek kişiliği ve akademisyen kimliği ile Öğr. Gör Adem Bayındır’a özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında aileleriyle huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir emeklilik dileriz.
    Önceki İçerikAlişarlı’dan 2229. Kuruluş Yıl Dönümü Tebrik Ziyareti
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Bir Fakülte Kuruldu, Bir Fakültenin İsmi Değişti