Aday Memurlara Yönelik Temel Eğitim Ders Programı Başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından aday memurlara yönelik düzenlenen Temel Eğitim Ders Programı başladı. 69 aday memurun eğitim göreceği program kapsamında ilk dersi, Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Av. Murat Fehmi Pınar ‘T.C. Anayasası’ alanında verdi. Hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında sürecek Temel Eğitim Ders Programı, 22 Aralık Pazartesi günü sona erecek.

Programa; Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Temel, Personel Daire Başkanı Fatih Orhan ve Sicil ve Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürü Özlem Başaran da katıldı. Programın başlangıcında konuşan İsmail Temel, adayların, eğitim kapsamında öğrenecekleri her bilginin memuriyet hayatlarında kendilerine yardımcı olacağının altını çizdi ve eğitimin Üniversitemize ve aday memurlara hayırlı olmasını diledi.

Temel Eğitim Programı ve Hazırlayıcı Eğitim Programı’nın ardından yapılacak sınavlarda ve staj döneminde başarılı olan aday memurlar, asli memur olarak atanmaya hak kazanacaklar.

Önceki İçerikAB Projesi Kapsamında İtalyan Restoratörlere Eğitim Verdiler
    Sonraki İçerik2014 Yılı Üniversite İçi Voleybol / Futsal Turnuvaları Maç Sonuçları