Açık Kapı Görüşmeleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen Açık Kapı Görüşmeleri, bu hafta da devam etti. Rektörlük makamında yapılan görüşmelerde Prof. Dr. Mustafa Alişarlı görüşme talebinde bulunan üniversitemiz personelleri ve öğrencilerimizle bire bir görüştü.

Açık Kapı görüşmelerinin hedefi, üniversitemiz personel ve öğrencilerinin görüş ve öneri doğrultusunda geliştirilmesi ayrıca karşılaşılan sorunların aracısız olarak en yetkili makama ulaştırılması olarak belirlendi. Açık Kapı Görüşmeleri her hafta Salı günleri personeller için 15:00-17:00, öğrenciler için 17:00-18:30 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Üniversitemiz personel ve öğrencileri Açık Kapı Görüşmelerinde haricinde diğer günlerde de randevu alarak Rektör Alişarlı ile görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

Önceki İçerikRektör Alişarlı Sendika Başkanlarını Kabul Etti
    Sonraki İçerikMudurnu Çalıştayı’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret