Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Nevruz Programı Düzenlendi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci konseyi tarafından düzenlenen ve geniş bir coğrafyada baharın gelişi olarak kabul edilen Nevruz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde yapılan programla kutlandı.

Türk Dünyası’na göre Türkler’in ortak milli bayramı, eski takvimlere göre baharın ilk günü olan Nevruz, AİBÜ Kültür Merkezi önünde yapılan törenle kutlandı. Törene öğrencilerin yanı sıra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ile Bolu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, AİBÜ personeli ve öğrenciler katıldı.

Rektör Mustafa Alişarlı, Bolu Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte demir dövdü. Alişarlı, Nevruz Bayramını kutlayarak Nevruz’un ülkemize, milletimize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini diledi.
    Nevruz kutlamaları müzik dinletisi ve yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlanması ile sona erdi.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerik3. Uluslararası Öğrenci Günü