Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Bayramlaşma…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk ve Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile birlikte Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramlaşma, son günlerde komşu ülkelerde peş peşe yaşanan acı olaylar sebebiyle buruk gerçekleşti.
    Ramazan Bayramı dolayısıyla Üniversitemizde tören düzenlendi. Senato Odasındaki törende çalışanlarla tek tek bayramlaşan Rektör Coşkun, burada yaptığı konuşmada, tüm personelin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Komşu ülkelerde yaşanan acı olaylardan dolayı bu sene Ramazan Bayramı’nın ülkemizde büyük bir burukluk içerisinde kutlandığını hatırlatan Coşkun, “Maalesef birçok ülkede Ramazan ayı ve bayramı silahlar ve top atışları altında geçirildi. Tüm temennimiz bundan sonra bütün Dünya’da Ramazan Bayramı’nın ve tüm bayramların huzur ve barış içerisinde kutlanması. Bu temennilerle Ramazan Bayramı’nızı tekrar tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Önceki İçerikAİBÜ 2014 – 2015 Özel Yetenek Sınavları
    Sonraki İçerikLojman Duyurusu