AB Projesi Kapsamında İtalyan Restoratörlere Eğitim Verdiler

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Melahat Altundağ, Yrd. Doç. Senem Aker Ensari, Yrd. Doç. Perihan Şan Aslan ve Öğretim Görevlisi Mustafa Ural, Avrupa Birliği’nin ‘Mozaik Restorasyonu ve Sanat Restoratörlerinin Eğitimi’ konulu Leonardo Da Vinci Mesleki Eğitim projesi çerçevesinde 3 İtalyan Restoratöre eğitim verdiler.

Bolu Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ile AİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilen AB projesi Mozaik Restorasyonu ve Sanat Restoratörlerinin Eğitimi (MO. RE. A.R.T.-Mosaic Restoration and Artistic Restorers Training) kapsamında İtalyan Restoratörlere 8 hafta verilen uygulamalı eğitim başarıyla tamamlandı.

Önceki İçerikAİBÜ, Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen’i Ağırladı
    Sonraki İçerikAday Memurlara Yönelik Temel Eğitim Ders Programı Başladı