8. Uluslararası EMI Girişimcilik & Sosyal Bilimler Kongresi Hk.

Yönetim, girişimcilik, iletişim, eğitim ve ekonomi başta olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarında 2018 yılından bugüne organize edilen EMI Uluslararası Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi’nin sekizincisi 17-19 Kasım 2022 tarihlerinde Aksaray-Kapadokya’da Aksaray Bilim Merkezi ev sahipliğinde hibrit (yüz yüze ve çevrimiçi) olarak düzenlenecektir.

Her alandan özgün bilimsel çalışmaların kabul edileceği kongreye katılabilmek için www.emissc.org adresine giriş yaparak kayıt olunmalı; 15 Ekim 2022 tarihine kadar özet  yüklenmelidir. Kongre dili İngilizce/Türkçe (Türk Lehçeleri) olup, Türkçe ise, İngilizce özet de eklenmelidir. Kongre Atama, Yükseltme ve Doçentlik koşullarını karşılamaktadır.

Önceki İçerikAhmet Yesevi Üniversitesi’nden 70 Öğrenci Üniversitemizi Ziyaret Etti
    Sonraki İçerik17 Ağustos 1999 Marmara Depremi Yıl Dönümü Mesajı