54. Kütüphaneler Haftası’nın Konuğu, Genç Yazar Kaan Murat Yanık Oldu

54’üncü Kütüphaneler Haftası, 26 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nca düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kütüphaneler Haftası’nın açılış programında konuşan Daire Başkanı Aynur Ersoy, “Kütüphaneler Haftası’nda, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran müze, arşiv, kütüphane gibi kurumların önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu değerler hepimizin ve bunları birlikte değiştirecek, geliştirecek ve geleceğe taşıyacağız.” dedi.

Açılış programında ayrıca, 2017 yılında AİBÜ Merkez Kütüphanesinden en fazla yararlanan akademisyen, idari personel ve öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi.

Açılış etkinliğinde Türk Edebiyatı’nın genç kalemlerinden Yazar Kaan Murat Yanık da Kütüphane Topluluğu üyeleri ve öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi ve soruları cevapladı. Söyleşinin sonunda, Yazar Kaan Murat Yanık kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı.

Önceki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi 2,3 ve 4. Sınıf Resim Atölye Sergisi
    Sonraki İçerikKonferans: II. Abdülhamid’den Atatürk’e Modern Türkiye