5. Uluslararası Uygulamalı Dilbilim Araştırmaları Konferansı, BAİBÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı

Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Uygulamalı Dilbilim Araştırmaları Konferansı (ICRAL 2021), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

BAİBÜ Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü iş birliğinde düzenlenen konferans, 22-24 Ekim 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dinçay Köksal’ın yaptığı Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği’nin 14’üncü etkinliği olan ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Sedat Akayoğlu ve Doç. Dr. Anıl Rakıcıoğlu Söylemez’in yaptığı konferansta, Prof. Dr. Yasemin Kırkgöz, Prof. Dr. Turan Paker, Prof. Dr. Kenan Dikilitaş, Prof. Dr. Bonny Norton, Doç. Dr. Katalin Csizér ve Doç. Dr. Inna Pevneva davetli konuşmacı olarak yer aldı.

Ulusal ve uluslararası araştırmacı ve akademisyenlerin ilgi gösterdiği konferansta, eş zamanlı oturumlarda, 88 araştırmacı, 64 çalışma sundu. Konferansta, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nden Arş. Gör. Esra Metin ile Yüksek Lisans öğrencileri Nazım Ünlü ve Esma Nur Dikmen, çevrim içi ortamların düzenlenmesi, oturumların takibi ve yürütülmesinde görev yaptı.

Konferansın Web Sitesi: http://icral2021.ulead.org.tr/

Önceki İçerikBAİBÜ STEM Çocuk Atölyesi Açılıyor