5. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi

Bildiri özeti gönderimi son tarihi: 15 Haziran 2020
    Kongre Tarihi: 29-30 Haziran 2020

“Gelen yoğun talepler üzerine, 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde online (çevrimiçi) olarak düzenlenmesi planlanan “5. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi” bildiri özeti gönderimi 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.”

Kabul edilen ve sunulan tüm bildiriler, ISBN numaralı Özet Bildiri Kitabı’nda yayımlanacaktır.

Tam metinler ise, hakem sürecinden sonra kongre sitesinde yer alan;

• Uluslararası edit kitapta (ATI Akademi Titiz Yayınları) kitap bölümü olarak,
    • Kongre web sitesinde belirtilen ulusal-uluslararası hakemli ve indeksli dergilerde makale olarak,
    • ISBN numaralı tam metin Bildiri Kitabı’nda tam metin bildiri olarak yayımlanabilecektir

Davet

Beşincisi 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan kongremiz; Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Dhaka University, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, University of Suffolk, Central Asian American University, Gorazde University ve Yessenov University işbirliğiyle gerçekleşecektir. Kongremize Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Hindistan, Türkiye, KKTC, Kuzey Makedonya, Ukrayna, Rusya, Kosova, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Romanya, İngiltere, Bangladeş, Fas ve diğer ülkelerden katılım beklenmektedir.

Kongre dili İngilizce veya Türkçe’dir. ISBN numaralı özet ve tam metin Bildiri Kitabı yayınlanacaktır. Kongrede sunulan çalışma, tam metin bildiri olarak veya uluslararası kitapta (ATI Akademi Titiz Yayınları) kitap bölümü ya da kongre sitesinde belirtilen uluslararası hakemli dergilerde makale olarak da yayımlanabilecektir.

Kongreye bildiri göndermek için GİRİŞ yaparak KAYIT olunması gerekmektedir.

Katılımlarınızdan onur duyarız.

Not: Kongremiz YÖK’ün 6 Mart 2020 Tarihli Duyurusuna İstinaden Online Olarak Gerçekleşecektir.

Bildiri Sunanların Katılım Belgeleri Kongre Sonrasında Kendilerine Pdf Olarak Gönderilecektir.

İletişim: http://www.emissc.org 0505 965 46 13

emissc.info@gmail.com

Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.emissc.org/tr

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. Ömer Eren (ZORBA)’ın Kayınvalidesi’nin Vefatı)