5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Üniversitemizi Başarıyla Temsil Ettiler

Spor ve Rekreasyon Topluluğumuz, 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tevdi edilen görevlerini tamamlayarak Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.

Konya’da 9-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen, 56 ülkeden yaklaşık 2 binin üzerinde sporcunun yarıştığı 5. İslami Dayanışma Oyunları’na, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın görevlendirmesiyle, Üniversitemiz Spor ve Rekreasyon Topluluğu üyesi öğrencilerimiz Ali Sefa Akgün, Osman Haktan Özdemir, Seda Tekin ve Serhat Yanık katıldı. Spor ve Rekreasyon Topluluğumuz üyesi öğrencilerimiz kendilerine tevdi edilen; spor koordinatörlüğü, açılış seremonisi ve sosyal medya görevlerini başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimiz, Türkiye’nin birçok kategoride büyük başarı elde ettiği 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda, şampiyon öğrencimiz Milli Sporcu Merve Nur Eroğlu’nun altın madalya kazandığı yarışmalara da tanık olup, Ülkemiz ve Üniversitemizin ismini duyurmasına şahitlik ettiler.

Spor ve Rekreasyon Topluluğu üyesi öğrencilerimiz, turnuva boyunca kendilerine destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile BAİBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonu As Başkanı olan Prof. Dr. Hasan Birol Yalçın’a teşekkür etti.

Önceki İçerik2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine
    Sonraki İçerikBAİBÜ 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni