4’üncü Anneler Üniversitede Okulu Başarıyla Tamamlandı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 27-31 Aralık 2021 tarihleri arasında, “Bilinçli Anne, Bilinçli Toplum” temasıyla 4’üncüsü düzenlenen Anneler Üniversitede Okulu başarıyla tamamlandı. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen eğitim programı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın Gıda Güvenliği eğitiminin ardından sona erdi.

Anneler Üniversitede Okulu katılımcılarından Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Süheyda Delen, programın kapanışında teşekkür konuşması yaptı. Delen, “Bu projeye Halk Eğitimi Merkezimizden kursiyerlerimizle katıldık. Beklentilerimizin çok üstünde bir program oldu. Projenin yürütücüsü Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil olmak üzere emeği geçen bütün hocalarıma çok teşekkür ederim. Bizler Halk Eğitim Merkezi olarak anne eğitimini çok önemsiyoruz. Üniversitemize bize destek verdiği için çok teşekkür ederiz. Her bir etkinlik çok güzel ve verimliydi.” dedi.

Programın bir başka katılımcısı Kültür Mahallesi Ceylanlar Kur’an Kursu Öğreticisi Nesibe Başkan ise, “Bizleri böylesine dolu dolu bir programla buluşturdukları için katılımcı anneler ve kadınlar adına, Valiliğimize, Üniversitemize, İl Müftülüğümüze ve İl Sağlık Müdürlüğümüze şükranlarımı sunarım. Programı koordine eden ve her aşamada gönülden bizlerle birlikte olan Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil ve değerli yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Naciye Somuncu Demir ve tüm hocalarımıza minnettarız. Ayrıca kıymetli zamanlarını ve değerli birikimlerini canı gönülden bizlerle paylaşan, bizlere bilgiler aktaran kıymetli hocalarımıza ve programın her anında bizlere adeta kendi anneleri gibi rehberlik eden çok değerli gençlerimize biz de canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sayın Rektörüm, biz bu programdan çok istifade ettik. Çok değerli bilgiler edindik. Böylesine faydalı ve dolu dolu bir proje vesilesiyle üniversitemizin kapılarını bizlere ardına kadar açtığınız için, şahsınızda üniversitemizin bütün birim ve mensuplarına teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Programın sponsoru Erpiliç Firması’na da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anneler Üniversitede Okulu katılımcısı anne ve anne adaylarına sertifikaları, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başta olmak üzere, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Tarhan, Dr. Öğr. Üyesi Naciye Somuncu Demir ve Av. Elif Eren Kasım tarafından takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

1. Gün Programı

2. Gün Programı

3. Gün Programı

4. Gün Programı