4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği AİBÜ’de Yapılıyor

Bilimsel bilginin topluma ulaştırılması ve bilim ve teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, tematik bilim oyunları, yarışmalar, söyleşiler vb. etkinlikler yoluyla katılımcıların temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması amacıyla TÜBİTAK tarafından düzenlenen 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği “Bolu Bilimle Buluşuyor” etkinliği, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) başladı.

Bolu Belediyesi, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AİBÜ ile Bolu Bilim ve Sanat Merkezi’nin desteğiyle düzenlenen ve 3 gün sürecek bilim şenliği kapsamında üniversitenin Kongre Merkezi Yeşil salonlarında konferanslar veriliyor, Karaçayır Spor salonunda ise atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Önceki İçerikÖğrenci Kültürel Gelişim Programında Bu Hafta
    Sonraki İçerikProf. Dr. Seyit Mehmet Şen: “Eğitimi Yeniden Kurgulamamız Gerekiyor”