4 Usta İsimden Kariyer Semineri…

Joven Academia’nın desteğiyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İşletme Topluluğu tarafından Kişisel Gelişim Zirvesi eğitim semineri düzenlendi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi salonda düzenlenen seminerde, mesleklerinde uzmanlaşmış 4 usta isim, kariyer yolculuklarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Seminerde; Vefa Holding İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Koşkan “CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Kariyer Planlama”, CNN Türk Haber Spikeri ve Yaşam Koçu Burak Törün “Kişisel İmaj, Özgüven ve İletişim Becerisi”, Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna “Kariyer Uçuşu”, Özü Akademi Farkındalık Okulu Kurucusu Cem Özüak ise “İkna Mühendisliği ve Algı Yönetimi” başlıkları altında sunumlar gerçekleştirdiler. Seminerin sonunda öğrencilere sertifikaları verildi.

Önceki İçerikSeben İzzet Baysal MYO Öğrencileri Büyüklerini Unutmadı
    Sonraki İçerikXI. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojileri Kongresi