4 Şubat Dünya Kanser Günü Nedeniyle Lösemili Melekler Derneği’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret…

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Muhammet Ali Kıvrak ve Psikolog Eda Kumaş, halen tedavileri devam eden lösemi hastası çocuklarla birlikte, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Muhammet Ali Kıvrak, 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle kanser ve kanserle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla, “Yalnız Değiller Sen Varsın” sloganı çerçevesinde 14 Burda AVM’de bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi’nin (TÜRKÖK) kanserle mücadeledeki önemine dikkati çeken Kıvrak, bu merkezle işbirliği içerisinde çalışan Türk Kızılayı’nın da etkinlikte yer alacağını belirterek, bağışçı olmak isteyen tüm duyarlı vatandaşları etkinliğe davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı ise, kanserle mücadelede akademik düzeyde yapılacak çalışmaların önemine işaret ederek, Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı’nın kanserle mücadele çalışmalarına destek olmayı her zaman sürdüreceklerini kaydetti.

Önceki İçerik2018 Yılı Akademik Teşvik Sonuçlarına İtirazlar Hakkında Duyuru
    Sonraki İçerikAbant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrencileri 2017 Yılının EN’lerini Seçiyor