4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Sonucu

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere alınacak sözleşmeli personel için 17.12.2021 tarihinde Üniversitemizce yapılan ilana başvuran adayların seçiminde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar” dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; başvuru koşullarını taşıyanlardan Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 ve Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı sıralaması (en yüksekten en düşüğe doğru) esas alınarak, ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil olarak hak kazananların isimleri ile ilan edilen pozisyon sayısının beş katı kadar yedek isim listeleri belirlenmiştir.

İlgili ilan ve sonuç açıklama sayfasına aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikTıp Fakültesi’nde Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi
    Sonraki İçerikUluslararası Ahilik ve Ahi Evran Yarışması