30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

“Necip milletimiz 30 Ağustos Zaferiyle, istiklali ve istikbali tehdit edildiğinde, medeniyet değerlerinden gelen ruh ve azimle, 7’den 77’ye topyekûn mücadele ederek her ne şart altında olursa olsun bu topraklara sahip çıkacağını dosta düşmana ilan etmiştir.

30 Ağustos Zaferi’ne baktığımızda; inanç, azim ve kararlılıkla çalışılarak, her ne şart altında olunursa olsun başarıya ve zafere ulaşmanın mukadder olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Üniversitemiz işte bu ruhla, her alanda yükselme ve gelişme vizyonuyla, 2023-2053-2071 hedeflerini de dikkate alarak durmadan çalışmayı en temel ilke olarak benimsemiş, yetiştirdiği gençlere bu ruhu aktarmayı görev addetmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimiz, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, zaferin mimarları olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm silâh arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı

Önceki İçerikBAİBÜ 2017-2021 Faaliyet Bülteni