3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı Kapsamında, AİBÜ’de 3 Sergi Açıldı

Geçtiğimiz hafta Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Seramik Sanatı Eğitimi ve Değişimi Derneği (SSEDD) iş birliği ile üniversitemizde düzenlenen ve Onursal Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’un yaptığı, “3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı” kapsamında, üç serginin açılışı gerçekleştirildi.

İlk olarak “Bolu” konulu Seramik Biblo Yarışması sergisi açıldı ve yarışmada dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Törende, SSEDD Başarı Ödülleri Hacettepe Üniversitesi’nden Mehmet Eren Eskikan ve Hasan Basri İnan’a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu ile SSEDD Başkanı Prof. Zehra Çobanlı tarafından verildi.

Törende, AİBÜ Rektörlüğü Özel Ödülü Erciyes Üniversitesi’nden Yavuz Kefkir’e, AİBÜ Seramik Bölümü Özel Ödülü ise Mimar Sinan Üniversitesi’nden Tuğçe Yeter’e, Seramik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Senem Aker Ensari tarafından takdim edildi.

3 Haziran Cuma günü ise “Mezuniyet Projeleri” Seramik Sergisi ile ardından İzzet Baysal Kültür Merkezi Sergi salonunda “Yüreğin Göçü” Ulusal Jürili Seramik Sergisi’nin açılışları gerçekleştirildi. Yüreğin Göçü sergisi, 15 Haziran Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Önceki İçerikİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı…
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı