3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Mengen MYO’da Özel Öğrencilere Yönelik Etkinlik

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlikte, Mengen’deki iki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerini misafir etti.

Etkinliğe Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Çavuş ve Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Bayram, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kurnaz ile akademisyenler, öğrenciler ve özel bir rehabilitasyon merkezinin engelli öğrencileri katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Mengen’de faaliyet gösteren Özel Seçil ve Özel Ilıcan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin sevimli öğrencileri, üniversiteli abla ve ağabeyleri ile birlikte kek ve pizza pişirdi; el birliğiyle hazırlanan lezzetler hep birlikte yenildi.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Öğr. Gör. Hacer Alpteker’in Annesinin Vefatı)
    Sonraki İçerikÖğretim Görevlisi Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonucu