29. Vergi Haftası’nda Bolu Defterdarlığı’ndan Ziyaret…

Bolu Defterdarı Zekai Dede, defterdarlık yöneticileri ile birlikte 29. Vergi Haftası nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti. Rektör Alişarlı, Zekai Dede ve tüm Defterdarlık çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve gönüllü ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası, Vergi Haftası olarak kutlanıyor. Bolu Defterdarlığı çalışanları da bu yıl, 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlanan hafta kapsamında, Rektör Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Önceki İçerikFarabi, Giden Öğrenci Başvuruları
    Sonraki İçerikSeramik Bölümü Öğrencilerimizin Eserlerine Güney Kore’den Ödül