2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemizi daha yakından tanımanız için hazırladığımız aday.ibu.edu.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

***(Üniversitemiz birimlerinde 2022 / 2023 Eğitim-Öğretim yılı e-devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerin kesin kayıtları 22 – 26 Ağustos 2022 tarihleri ( Saat 08.00 – 17:00 )  arasında öğrenci kayıt bilgi formunda belirtilen yerlerde yapılacaktır.)

Üniversitemiz hakkında aklına takılan soruların cevabını bulabilmek için sürekli güncellenen SSS sayfamıza göz atabilirsin. / SSS Sayfası

Ulaşım ve Yerleşim

*Ankara İstikametinden Gelecekler İçin; Bolu Batı Otoban Çıkış-İstanbul İstikametine Dönüş(Sağa Dönüş)-1.Işıklarda Abant İzzet Baysal Üniversitesine Dönüş (Sola Dönüş)

*İstanbul İstikametinden Gelecekler İçin: Abant Otoban Kavşağı Çıkış-Ankara İstikametine Dönüş(Otoban Çıkışındaki 1.Işıklardan Sola )-4,5-5 Km sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesine Dönüş (4,5-5 Km sonra 2.Işıklardan Sağa Dönüş )

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

•  Gölköy Yerleşkesi 14030 – Merkez / Bolu
    •  Telefon: 374 254 10 00
    •  Faks: 374 253 45 06
    •  Web: http://ibu.edu.tr

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında bir arada eğitim yapmak üzere kampüslerimizde öğrencilerimizle buluşmayı diliyoruz.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Önceki İçerikBAİBÜ, N’Djamena Üniversitesi’ne Tarım ve Hayvancılıkta Eğitim Desteği Verecek
    Sonraki İçerik5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Üniversitemizi Başarıyla Temsil Ettiler