2021 Yılı YÖK Üstün Başarı Ödülleri

    • 13 Mayıs 2017 tarih ve 30065 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Yükseköğretim Kurulu Ödül Yönetmeliği” kapsamında Başkanlığımızca Bireysel ve Kurumsal olmak üzere iki kategoride YÖK Üstün Başarı Ödülleri verilmektedir.
    • 2021 yılı için YÖK Üstün Başarı Ödülleri başvuru süreci 29 Mart 2021 Pazartesi günü başlayıp 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai bitiminde son bulacaktır.

    Kurumsal Ödül Başvuruları;

    • Başvurular ilgili Rektörlük tarafından yetkilendirilen sadece bir personel tarafından
      https://yoksis.yok.gov.tr internet adresi YÖKSİS üzerinden “Genel İşlemler” menüsü altındaki “YÖK Başvuru Onay Değerlendirme Sistemi (BODSİS)” ekranından yapılacaktır.
    • Başkanlığımıza üst yazı ekinde yer alan başvuru formu dışında posta ya da e-posta yoluyla herhangi bir belge iletilmeyecektir.

    Bireysel Ödül Başvuruları;

    • Yılın doktora tezi ödüllü için başvurular https://www.turkiye.gov.tr/yok-bireysel-ustun-basari-odul-basvurusu-4757 internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır.
    • Başkanlığımıza başvuru dilekçesi ekinde yer alan ıslak imzalı başvuru formu dışında şahsen ya da posta yoluyla herhangi bir belge iletilmeyecektir.

    Tüm kategorilere ilişkin başvuru şartları ile diğer detaylı bilgiler https://odul.yok.gov.tr adresinde mevcuttur.

    Bilgi için :
    BAİBÜ Rektörlük
    Bilgisayar İşletmeni Merve Güven
    Dahili: 8823

    Önceki İçerikTürkiye’de Tarımsal Biyoteknoloji Çalışmalarını Yaygınlaştırma Semineri / 2 Nisan 2021
    Sonraki İçerikKendi İşini Kurmak İsteyen Engelli Öğrencilerimize İŞ-KUR’dan Hibe Desteği