2021-2022 Öğrenci Topluluklarının Güncelleme ve Müracaat Takvimi

Öğrenci Topluluklarının Müracaat ve Güncelleme Tarihleri

Güncelleme Müracaat Bitiş Tarihi 31.10.2021

Üniversitemiz 2021-2022 Akademik yılı için mevcut olan ve yeni kurulmak isteyen öğrenci topluluklarımızın yapması gereken işlemler;

2020-2021 Akademik yılında aktif olup, 2021-2022 yılında faaliyetlerine devam etmek isteyen topluluklarımız ve yeni kurulmak isteyen topluluklar başkanlığımız web sayfasında bulunan Topluluk Güncelleme Dilekçesi (Form -7) – Topluluk Kurma Talebi İçin Akademik Danışman Dilekçesini (Form-2) indirip Topluluk Başkanı tarafından imzalanarak Topluluk Danışmanında imzalaması ve diğer evraklarını tamamlayarak Rektörlük Evrak Kayıt birime teslim etmeleri halinde Toplulukları aktif olma – kuruluş müracaatları yapılmış olacaktır.

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Yönergesinin 14. Maddesinde belirtilen ve web sayfamızda bulunan;

• Topluluk Güncelleme Dilekçesi (Form -7)
    • Yönetim ve Denetleme Kurulu (Form-3)
    • Bütçe Talep Formu (Form-4)
    • Genel Kurula Katılanların İmzalı Listesi (Form-5)
    • Tüm Üye Listesi (Form-8)

ve Yönetim Kurulu Asil listede olan öğrencilerin transkriptlerini idarenin belirlediği sürede Rektörlük Evrak Kayıt birimine teslim edeceklerdir.

Yeni kurulmak isteyen topluluklar,

Mevcut topluluklarımız müracaat evraklarını teslim ettikten sonra üye kaydı ve tanıtım stantları ile Etkinlik Komisyonu toplantısına kadar idarenin uygun göreceği faaliyetleri yapabileceklerdir.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Yusuf Kurukan’ın Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerikPedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Başvuruları Başladı