2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimize Duyurular

    Üniversitemizi daha yakından tanımanız için hazırladığımız aday.ibu.edu.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Üniversitemiz hakkında aklına takılan soruların cevabını bulabilmek için sürekli güncellenen SSS sayfamıza göz atabilirsin. / SSS Sayfası


    Değerli Öğrencilerimiz ve Personelimiz,

    2021-2022 Güz döneminde üniversitemizde yüz yüze ve çevrimiçi olarak hibrit eğitim uygulanacaktır. Öğrencilerimizin aşılarını tam yaptırmaları ya da aşı yaptırmayanların haftada 2 kez negatif PCR testi yapmaları istenecektir. Eğitimlerin yüz yüze olacağı göz önünde bulundurularak, öğrencilerimizin yurt başvurularını zamanında yapmaları önemlidir.

    Bilindiği gibi, Covid-19 pandemisinden korunmak için virüsün normal nefesle kat edebileceği menzili; sosyal mesafe olarak kabul ettik, nefesle ağız ve burnumuzdan virüsün girip çıkmasını azaltmak için maske kullanıyoruz, temasla bulaşmayı azaltmak için kalabalık ortamlardaki eşyaları temas sonrası elimizi yıkıyoruz ve dezenfektan uyguluyoruz.

    Kısıtlılık tedbirleri gereğince de yüz yüze eğitime bir süre ara vermek zorunda kaldık. Şimdi ise 15 yaş üstü tüm bireylerin aşılanmaya başlanması sonrası, Eylül 2021’den itibaren yüz yüze eğitime geçilmesi planlamaktadır. Aşılanma sonrası bağışıklığın bir süre alması nedeniyle, tüm öğrencilerimizin eğitimlerinin ve personelimizin çalışmalarının aksamaması için bulunan ilk fırsatta aşılanma programına başlanması ve eksik dozların tamamlanması büyük önem arz etmektedir. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında bir arada eğitim yapmak üzere kampüslerimizde öğrencilerimizle buluşmayı diliyoruz


    Ulaşım ve Yerleşim

    *Ankara İstikametinden Gelecekler İçin; Bolu Batı Otoban Çıkış-İstanbul İstikametine Dönüş(Sağa Dönüş)-1.Işıklarda Abant İzzet Baysal Üniversitesine Dönüş (Sola Dönüş)

    *İstanbul İstikametinden Gelecekler İçin: Abant Otoban Kavşağı Çıkış-Ankara İstikametine Dönüş(Otoban Çıkışındaki 1.Işıklardan Sola )-4,5-5 Km sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesine Dönüş (4,5-5 Km sonra 2.Işıklardan Sağa Dönüş )

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi

    •  Gölköy Yerleşkesi 14030 – Merkez / Bolu
    •  Telefon: 374 254 10 00
    •  Faks: 374 253 45 06
    •  Web: http://ibu.edu.tr

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

    Önceki İçerikBAİBÜ’nün Dünya ve Türkiye Üniversiteleri Arasındaki Başarısı Devam Ediyor
    Sonraki İçerikBatı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı Bartın Üniversitesinde Gerçekleştirildi