2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Ka107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru İlanı

Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında 8 öğrenci, 2021-2022 akademik yılında öğrenim hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanacaktır. Bu proje kapsamında, AB üyesi ülkeler dışındaki ülkelerle yapılacak hareketlilikler gerçekleştirilmektedir.

• 2021-2022 akademik yılında Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Programı kapsamında öğrenim görmek isteyen öğrencilerimiz için Erasmus+ KA107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları 12 Nisan 2021 tarihinde başlayacak; 26 Nisan 2021 tarihi mesai bitiminde (Saat: 17:00) son bulacaktır.
    • Başvurular, http://uyg.ibu.edu.tr/erasmus-basvuru linkinden online olarak yapılacaktır.

Başvuru, istenen koşullar ve hibe miktarlarına ulaşmak için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayınız.

Başvuru Koşulları için TIKLAYINIZ

BAİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü

Önceki İçerik“Milli Mücadeleden Günümüze Basın ve Toplumsal İşlevi” Çevrimiçi Konferans
    Sonraki İçerikBeyaza Bürünen BAİBÜ’den Etkileyici Manzaralar