2020 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi

Bolu Abant İzzet Baysal  Üniversitesi (BAİBU) “2020 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi” aşağıdaki şekliyle belirlenmiştir.

Akademik Teşvik Başvuru Takvimi esas alınarak, Akademik Teşvik başvurularının YÖKSİS üzerinden yapılması, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonlarının Akademik Teşvik Faaliyet Raporlarını eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Akademik Teşvik Başvuru Takvimi, Akademik Teşvik Faaliyet Raporu, Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği, 2020-Yili-BAİBÜ-Akademik-Tesvik-Odenegi-Uygulama-Usul-ve-İlkeleri, UBYT 2019 Yılı Dergi Listesi, Wos Atıf tarama Kılavuzu’na dosyalara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikBAİBÜ Kamu-Üniversite-Sanayi Etkinliklerini Sürdürüyor
    Sonraki İçerikAraştırma Planlama, Makale Hazırlama, Dergilere Gönderme ve Yayın Etiği