2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Duyurusu

    2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemi pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı ön kayıt başvurularına ilişkin açıklamalar* aşağıdadır.

    * Lütfen açıklamaların tamamını dikkatlice okuyunuz. Yanlış veya hatalı beyanda bulunmanız durumunda kayıt hakkı kazansanız dahi kaydınız yapılmayacaktır.

    2019-2020 Bahar Yarıyılı’nda Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kontenjanları için Talim ve Terbiye Kurulu’nun 20 Şubat 2014 tarihli ve 9 sayılı kararının ekinde yer alan (http://ttkb.meb.gov.tr/www/ogretmenlik-alanlari/icerik/201) ve aşağıdaki Tablo 1’de belirtilen programlarda yer alıp yükseköğretim programlarının son sınıflarına devam eden, şu anda 3. sınıf olup 2020-2021 yılında mezun olabilecek durumda olan ve bu programlardan daha önce mezun olanlarla, yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olup da adı aşağıdaki listede (Bkz. Tablo 1) yer alan programlara denkliği kurul tarafından onaylanan ve belirlenen şartları taşıyan adaylardan elektronik ortamda ön kayıt alınmasına karar verilmiştir**.

    ** Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 18.11.2015 tarihli toplantısında alınan karar üzerine pedagojik formasyon eğitimi sertifika programları kişisel/mesleki gelişim programları olarak değerlendirilmektedir.

    ….

    Ayrıntılı bilgi ve detaylar için : TIKLAYINIZ

    Önceki İçerikBAİBÜ Uluslararası İlişkiler Topluluğu Öğrenci Kongresi Düzenledi
    Sonraki İçerikÜniversite İçi Voleybol Turnuvası’nın Şampiyonu Bolu MYO Oldu