2017-2018 Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

    2017-2018 Güz Yarıyılı’nda 1750 kişilik Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kontenjanları için Talim ve Terbiye Kurulu’nun 20 Şubat 2014 tarihli ve 9 sayılı kararının ekinde yer alan yükseköğretim programlarının son sınıflarına devam eden, 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olabilecek durumda olan ve bunlardan mezun olanlarla yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olup da adı geçen karar ekindeki programlara denkliği kurul tarafından onaylanan ve belirlenen şartları taşıyan adaylardan elektronik ortamda ön kayıt alınmasına karar verilmiştir.

    Ön kayıt başvuruları 25 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 28 Eylül Perşembe günü bitecektir. Ön kayıtlar online olacaktır (online başvuru sayfası www.ef.ibu.edu.tr adresinden duyurulacak ve 25 Eylül Pazartesi günü aktif hale gelecektir). Kesin kayıt hakkı kazananlar 29 Eylül Cuma günü mesai saati bitiminde ilan edilecek ve 2-4 Ekim tarihlerinde kesin kayıtlar şahsen yapılacaktır.

    Ayrıntılı Bilgi İçin: http://ef.ibu.edu.tr/index.php/duyurular/472-aibu-egitim-fakultesi-pedagojik-formasyon-egitimi-sertifika-programi-on-kayit-duyurusu

    Önceki İçerik2017-2018 Güz ve Bahar Dönemi Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hk. Duyuru
    Sonraki İçerikTürk Dünyasından Akademisyenler, Uluslararası Köroğlu Çalıştayı’nda AİBÜ’de Biraraya Geldi