2016-2017 Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları

2016-2017 Erasmus Programları Personel Alma Hareketliliği başvuruları 14 Kasım 2016 Pazartesi günü başlayacaktır. 02 Aralık 2016 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak başvurular Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğüne ekteki başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Bu programa eğitim projesi ya da eğitim planı olan ve söz konusu programı izleyebilecek düzeyde yabancı dil bilgisi (belgelendirmek kaydı ile) olan idari ve akademik personel başvurabilecektir. Eğitim süresi 3 (üç) gündür. Değerlendirme ölçütlerine http://erasmus.ibu.edu.tr linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, faaliyetten faydalanmak isteyen personelin kendi bağlantıları ile buldukları işletmelerden ya da okullardan aldıkları iş planlarını başvuru formuyla beraber teslim etmeleri öncelikli olarak dikkate alınacaktır. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacak, seyahat giderlerine de ayrıca destek verilecektir.İsteyen personel bu programdan hibe almadan da yararlanabilir.

2016-2017 Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Formu

Önceki İçerikGerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Binası Açılış Töreni