2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları

Başvuru formunu ve transkript belgesini teslim etmemiş öğrencilere listede yer verilmemiş ve değerlendirmeye alınmamışlardır.

* Yabancı dil puanı 60 altında olan başvurular değerlendirmeye alınmamıştır. İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden dil puanı 80 ve üzeri olanlar değerlendirmeye alınmıştır.

* Transkript notu 2,20’nin altında olan başvurular değerlendirmeye alınmamıştır.

* Seçilen öğrenciler için “Oryantasyon Toplantısı” ileride ilan edilecek bir tarihte yapılacaktır. Seçilen öğrencilerin toplantı tarihini öğrenmek için Erasmus Ofisi web sayfasını takip etmeleri önerilir.

* Mühendislik Fakültesi (Gıda-Makine Müh.) öğrencilerinin başvuruları, Doğu Marmara Üniversite Sanayi Konsorsiyumu (DUSK) kapsamında değerlendirilmiştir.

* Staj hareketliliğinde ev sahibi kuruluş ile ilgili olarak aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

– Yurt dışındaki bir yükseköğretim kurumunda bir danışman eşliğinde yapılan staj hareketliliği kabul edilmeyecektir.

– Ev sahibi kuruluşun yurt dışındaki bir yükseköğretim kurumu olması halinde, staj yeri, bir “uygulama” çalışmasını gösteren “laboratuvar, araştırma merkezi, uygulama hastanesi, vb” olmalıdır.

– Akademik çalışma amaçlı staj faaliyeti gerçekleştirilemez.

– Lisansüstü eğitim alıp tez döneminde olan öğrencilerin bir danışman eşliğinde yapacağı, kredi karşılığı olan ancak staj kapsamında olmayan çalışmalar için Öğrenme Hareketliliği faaliyetine başvurmaları gerekmektedir. Bu konumdaki öğrencilerin çalışmaları öğrenim kapsamında olmadığı için staj hareketliliğine  kabul edilemezler.

* Seçilen öğrencilerin en geç 18 Kasım 2016 tarihine kadar staj haklarından faydalanıp faydalanmayacaklarına dair Erasmus Koordinatörlüğünü bildirmeleri gerekmektedir. Bilgilendirme dgcelik@ibu.edu.tr veya odilmen@ibu.du.tr adreslerine e-posta yoluyla da yapılabilir. Staj hakkından faydalanmaktan vazgeçen öğrencilerin http://erasmus.ibu.edu.tr/index.php/staj-hareketliligi/dokuman-ve-formlar linkinde yer alan Feragat Dilekçesini doldurarak en geç 25Kasım 2016 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

* Seçilen öğrencilerin en geç 23 Aralık 2016 tarihine kadar kabul mektubu almaları gerekmektedir. Staj içeriğinin belirlenmesi ve öğrenim anlaşması formunun teslimi için son tarih 20 Ocak 2017 olarak belirlenmiştir.

– Akademik çalışma amaçlı staj faaliyeti gerçekleştirilemez.

* Seçilen öğrencilerin en geç 18Kasım 2016 tarihine kadar staj haklarından faydalanıp faydalanmayacaklarına dair Erasmus Koordinatörlüğünü bildirmeleri gerekmektedir. Bilgilendirme dgcelik@ibu.edu.tr veya odilmen@ibu.du.tr adreslerine e-posta yoluyla da yapılabilir. Staj hakkından faydalanmaktan vazgeçen öğrencilerin http://erasmus.ibu.edu.tr/index.php/staj-hareketliligi/dokuman-ve-formlar linkinde yer alan Feragat Dilekçesini doldurarak en geç 25Kasım 2016 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

STAJ BAŞVURU SONUÇLARI

Önceki İçerik10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı
    Sonraki İçerik2016-2017 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları