2015-2016 Erasmus Programları Personel Alma Hareketliliği Hk. Duyuru

2015-2016 Erasmus Programları Personel Alma Hareketliliği başvuruları 16 Kasım 2015 Pazartesi günü başlayacaktır. 04 Aralık 2015 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak başvurular Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğüne web sayfasındaki başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Bu programa eğitim projesi ya da eğitim planı olan ve söz konusu programı izleyebilecek düzeyde yabancı dil bilgisi (belgelendirmek kaydı ile) olan idari ve akademik personel başvurabilecektir. Eğitim süresi en az 3 (üç) en fazla 5 (beş) gündür. Degerlendirme ölçütlerine http://erasmus.ibu.edu.tr linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, faaliyetten faydalanmak isteyen personelin kendi bağlantıları ile buldukları işletmelerden ya da okullardan aldıkları iş planlarını başvuru formuyla beraber teslim etmeleri öncelikli olarak dikkate alınacaktır. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacak, seyahat giderlerine de ayrıca destek verilecektir.

İsteyen personel bu programdan hibe almadan da yararlanabilir.

Önceki İçerikOkul Öncesi ve İlköğretim Çocuklarıyla Temel Müzik Eğitimi
    Sonraki İçerikGerede MYO’da ‘Stres’ Konulu Konferans…