2015-2016 Akademik Yılı Yaz Dönemi Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2015-2016 Akademik Yılı yaz dönemi öğrenci staj hareketliliği başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Seçim Kriterleri:

1.Daha önce hareketlilikten faydalanmamış öğrencilere öncelik tanınmıştır.

2.Aynı puanı almaları durumunda kabul mektubu olan öğrencilere öncelik tanınmıştır.

3.Öğrenim hareketliliğinden faydalanma imkanı olmayan bölümlere, kontenjan bakımından öncelik verilmiştir.

4.Her bölüm kendi içinde değerlendirilmiş; her bölüm için yedek listesi belirlenmiştir.

5.Yedek başvurunun olmadığı bölümler için genel yedek listesi belirlenmiştir.

ÖNEMLİ NOT :

1.Kabul mektubu olmayan asil öğrencilerin, 13 Mayıs 2016 tarihine kadar kabul mektubu almaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek listeye geçilecektir.

2. Asil seçilen öğrenciler için 22 Nisan 2016 Cuma günü saat 15.30’da Erasmus Ofisi’nde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılmak, başvuru sürecinin ve işlemlerin takibi açısından zorunludur.

Başvuru sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru Sonuçları

Önceki İçerikYabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Öğretmen Yetiştirme Sertifika Programı
    Sonraki İçerikTürkiye Üniversiteler Hokey Şampiyonası Fikstürü