2014-2015 Öğretim Yılından İtibaren Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitim Yolu İle Verilmesi

2014-2015 öğretim yılı güz döneminden itibaren üniversitemiz bünyesinde verilen ortak zorunlu dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 ve 2, Türk Dili 1 ve 2 ve Yabancı Dil 1 ve 2) uzaktan eğitim yöntemi ile verileceğinden bu dersler sınıf ortamında yüz yüze olarak yürütülmeyecektir. Öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemini nasıl kullanacakları ile ilgili detaylı bilgi ve kılavuzlar Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin web sayfasından dersler başlamadan önce yayımlanacaktır.
    Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ilgili bilgi almak ve uzaktan eğitim sistemine ulaşmak için http://ibuzem.ibu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Önceki İçerikYabancı Uyruklu Öğrencilere Yönelik Boş Kontenjan Sınavı Sonuçları‏
    Sonraki İçerikTeşekkür Mesajı