2. Erasmus Koordinatörler Bilgilendirme Toplantısı Akçakoca’da Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Düzce Akçakoca’da 2. Erasmus Koordinatörler Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Akçakoca Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Ayaz ve Prof. Dr. Mustafa Yaman, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyit Köse, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Erasmus birim ve bölüm koordinatörleri katıldı.

Erasmus Koordinatörler Bilgilendirme Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Erasmus Giden Öğrenci Öğrenim Hareketliliği, Giden Öğrenci Staj Hareketliliği ve Ortak Ülkeler ile Hareketlilik konularında sunumlar gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında düzenlenen iki çalıştayda ise katılımcılar, Gelen Öğrenci, Personel Hareketliliği ve Akademik Tanınma konuları hakkında bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulundular. Çalıştaylarda görüşülen konular ile ilgili önerilerin değerlendirilmesinin ardından toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Önceki İçerikYENİGIDAM’ın Projesiyle Gıda Güvenliği Artacak
    Sonraki İçerik2018-2019 Akademik Yılı Açılış Konseri – Video