19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

19 Mayıs 1919, şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Aziz milletimiz, bin yıllık kadim medeniyet yürüyüşünü 19 Mayıs’ta yeni bir merhaleye taşımıştır.

Ecdadımızın azim, inanç ve kararlılığını rehber edinen gençliğimizin; engin ufukları ve tükenmez enerjileri ile ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracaklarına ve cennet vatanımızı her açıdan başarıyla, bir ve beraber şekilde imar edeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, sevgili öğrencilerimiz ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI

Rektör

Önceki İçerikOkullar Hayat Bulsun Bolu Çocuk Sanat Atölyeleri Sergi ve Konseri
    Sonraki İçerikSeben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci…