17’nci Dönem Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimiz Mezun Oldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 17’nci dönem mezunlarımız için, ant içme ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Kongre ve Kültür Merkezi Bordo Salonda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Temel, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arzu İlçe, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin Yıldırım Usta, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Arzu İlçe, öğrencilerimizi, Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı kadrosunun özverili çalışmalarıyla, Türkiye’nin vakıf destekli önemli üniversitelerinden biri olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, mesleğinde yetkin profesyonel hemşireler yetiştirdiklerini vurguladı.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Doç. Dr. İlçe, özetle “Hem mesleğinizi icra ederken hem de yaşamınızda nereye gittiğinizi bilmek istiyorsanız kendinize hedefler koymalısınız. Hedeflere ulaşmada aldığınız eğitim, iradeniz, kararlılığınız, azminiz size yol gösterecek. Bazen bocalayacaksınız, yorulacaksınız ama asla pes etmeyeceksiniz. Çünkü hayatta pes edenler değil her zaman mücadele edenler kazanır. Sizlere meslek yaşamınızda başarılar diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen ise, yurdun dört bir yanından hemşirelik okumak için üniversitemize gelen öğrencilerimizin artık mezun olduklarını ifade ederek, özetle “4 yıl göz açıp kapayana kadar geçmiş ve çocuklarımız bir fidanken ağaç olmuşlar. O ağaçlar şimdi başka fidanlar yetiştirecekler. İzzet Baysal Üniversitesi gibi istisna ve çok özel bir okuldan mezun olan öğrencilerimize sonsuz güveniyoruz.” dedi.

Mezun öğrencilerimize protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Tören, Hemşirelik andı içen öğrencilerimizin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Önceki İçerikRektör Yardımcısı Prof. Dr. Çiftçi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mezuniyet Törenine Katıldı
    Sonraki İçerikZiraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni