15 Temmuz Şehitleri İçin Yasin-i Şerif Tilaveti ve Dua

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ali Ericek Uygulama Camii’nde tüm şehit ve gazilerimiz için Yasin-i Şerif tilaveti ve dua okundu.

15 Temmuz Kahramanlarını Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü sonrasında öğle namazı öncesinde düzenlenen programda, İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Ahmet Arif Akbaba ve İlahiyat Fakültesi Ali Ericek Uygulama Camii imam hatibi Remzi Şahin Yasin-i Şerif tilavetlerinde bulundular. Ardından İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nusret Dede tüm şehit ve gazilerimiz için dua etti.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Öğrencimiz Aleyna DABANLI’nın Vefatı)
    Sonraki İçerik“15 Temmuz Bağlamında Toplum Bütünlüğü Açısından Dini ve Milli Duyguların Önemi” Konferansı Gerçekleştirildi