15 Temmuz Şehidimiz Ozan Özen Anısına Düzenlenen Futbol Turnuvası’nın İkincisi Gerçekleştirildi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) SKS Daire Başkanlığı tarafından 15 Temmuz şehidimiz Ozan Özen anısına bu yıl ikincisi düzenlenen “Şehit Ozan Özen Salon Futbolu Turnuvası” sona erdi.

BESYO’da gerçekleştirilen final müsabakası ve kupa törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı, SKS Daire Başkanı Dursun Özcan, Şehit Ozan Özen’in babası Metin Özen ve ailesi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Final müsabakasında, Bolu Meslek Yüksekokulu’nu 8-1’lik skorla mağlup eden BESYO, şampiyon oldu. Uluslararası Öğrenci Topluluğu ISA’yı 8-4 yenen Fen Edebiyat Fakültesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının takdim edilmesinin ardından Şehit Ozan Özen’in babası Metin Özen’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi tarafından turnuva anısına teşekkür plaketi verildi.

Haber-Fotoğraflar: Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Sevgi Pilgi

Önceki İçerikHizmet-İş Sendikası’ndan Ziyaret…
    Sonraki İçerikProf. Dr. Sami Güçlü ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Ettiler