15. Akbank Kısa Film Festivali Ödüllü Filmleri, BAİBÜ’lü Sinemaseverlerle Buluştu

15. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, festivalin gelenekselleşen “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” gösterimi kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Akbank Kısa Film Festivali, 18 – 28 Mart 2019 tarihleri arasında 15’inci kez düzenlendi. Festivale, 68 ülkeden 1406 film başvurdu. Festivalde, aralarında uluslararası önemli festivallerde gösterime giren filmlerin de olduğu 40 ülkeden 111 kısa ve 3 uzun metraj film sinemaseverlerle buluştu.

Ulusal ve uluslararası jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ödül alan filmler, “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” gösterimi kapsamında 2 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında, aralarında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin de olduğu 40 üniversitede izleyiciyle buluşmaya başladı.

Medya ve İletişim Öğrenci Topluluğu’nun desteğiyle BAİBÜ Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirilen gösterimde, yönetmenliğini Burcu Aykar’ın yaptığı “Ablam”, Batuhan Kurt’un “Kurbağa Avcıları”, Umut Subaşı’nın “Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var”, Gökçe Erdem’in “Titanyum” filmleri ile Charles Williams’ın “All These Creatures” filmi yer aldı.

Haber ve Fotoğraflar: Gazetecilik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi

Önceki İçerikBolu İl Milli Eğitim Müdürü Tepe’den Rektör Alişarlı’ya Nezaket Ziyareti
    Sonraki İçerikBAİBÜ’den 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ne Özel Etkinlik