2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başladı!

2015 yılından bu yana ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olarak sahip olduğumuz kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmak en önemli hedefimiz.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 19 Nisan itibarıyla başladı. Görsel Yayıncılık, Radyo Yayıncılığı, Dijital Yayıncılık ve İletişim Kampanyası alanlarında 13 farklı kategoride gerçekleştirilecek yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına  trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilir.

Yarışmaya bu yıl ön lisans ve lisans eğitimi alan öğrencilerin yanı sıra lisansüstü öğrencileri de katılabilecek.

Kategoriler

• Radyo Belgeseli
    • Radyo Drama
    • Radyo Programı
    • Animasyon Film
    • Belgesel Film
    • Kısa Film
    • Video Haber
    • Video İçerik
    • İnternet Sitesi
    • Sosyal Medya Yönetimi
    • İnternet Haberi
    • Podcast
    • İletişim Kampanyası

Yarışmamıza geçen yıl eklediğimiz İletişim Kampanyası kategorisinde 2023 yılının temasını “Yüzüncü Yılda Türkiye” olarak belirledik.

6 Şubat depremleri sonrasında yaşanan zor günler nedeniyle bu yıl yarışma takvimi geçtiğimiz yıllardan farklı işleyecek. Yarışmada eser yüklemeleri 20 Temmuz – 7 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılabilecek.

Gençlerimizin üretmeye devam etmelerini önemsiyoruz. Bu amaçla afişimizi ve yarışmayla ilgili bilgileri öğrencilerinizle paylaşarak katılımlarını teşvik etmenizden memnun oluruz.

Her türlü soru, görüş ve önerinizi geleceginiletisimcileri@trt.net.tr adresine iletebilirsiniz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/90lc