YENİGIDAM’da ELİSA Teknikleri Kursu Düzenlendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama Ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM) tarafından 11-12 Temmuz 2019 tarihlerinde Laboratuvar Uygulamalarında İmmünolojik Teknikler-1 Elisa Teknikleri ve Uygulama Alanları Kursu düzenlendi.

Kursa, YENİGIDAM personelinin yanısıra, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesinden başta Biyoloji olmak üzere farklı disiplinlerden 8 kursiyer katıldı. Öğr. Gör. Şeyda KARABÖRK ve Dr. Öğr. Gör. Çağrı ÇAMSARI tarafından ELİSA tekniklerinin ayrıntılı olarak anlatıldığı kursta ayrıca Moleküler Biyoloji ve Mikrobiyoloji laboratuvarında  İmmünolojik Teknikler uygulamalı olarak gösterildi.

Kurs sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oktay Aytar, Merkez Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Sibel Uzuner ve Merkez Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Fatma Öztürk tarafından kursiyerlere katılım belgeleri ve  eğitmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Önceki İçerikGüneydoğu Asya ve Avrupa Ülkeleri Ortak Fonlama Programı (SEA-EU JFS) 2019 Yılı Çağrıları Açıldı
    Sonraki İçerikAçık Kapı Görüşmeleri Devam Ediyor