Yaşar Çelik Dualar ve Göz Yaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayırsever iş adamı Yaşar Çelik sevenlerinin dua ve gözyaşlarıyla bugün son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü 92 yaşında vefat eden Çelik, Yeniçağa Emine Hatun Camisinde kılınan cuma namazına mütakip cenaze namazı ardından Şair Dertli Anıt Mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine Vali Ahmet Ümit, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeniçağa Kaymakam V. Yunus Emre Bayraklı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Nadir Çelik, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Aydın Him, Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erol Ayaz, Genel Sekreter Murat Tok, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Çakır, üniversitemiz akademik ve idari personeli, ailesi ve sevenleri katıldı.

Hayırlarıyla sadece Bolu ve Yeniçağa değil üniversitemize de başta Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu binası yanında sayısız katkılarda bulunan değerli büyüğümüz Yaşar Çelik’e Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Önceki İçerikARBİS-2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Devam Ediyor
    Sonraki İçerikSpor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümid Karlının Kayınpederi Mustafa Sezen vefat etmiştir