Yabancı Öğrenciler İçin Oryantasyon Haftası Düzenleniyor

Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne (AİBÜ) gelen 17 yabancı öğrenci, 2013-2014 eğitim öğretim yılında üniversitemizde eğitim görecek. Öğrenciler için 3 gün sürecek ‘Oryantasyon Haftası’ düzenleniyor.

Romanya’dan 6, Litvanya’dan 5, İspanya’dan 4, Macaristan ve Almanya’dan 1’er öğrenci Güz ve Güz-Bahar dönemlerinde üniversitemizde eğitim görecek. Öğrenciler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Müzik Eğitimi bölümlerinde eğitim görecekler. Yabancı öğrencilere, ‘Mentor’ olarak adlandırılan 17 AİBÜ öğrencisi yardımcı olacak.

Oryantasyon Haftası kapsamında öğrenci işlemlerinin yapılmasının ardından Gölköy yerleşkesindeki fakülte ve yüksekokullar ile Bolu’yu gezecek ve çeşitli sosyal etkinliklere katılacak öğrenciler için Cumartesi akşamı da ‘Hoş geldin Partisi’ düzenlenecek.

Önceki İçerikRektör Coşkun: “Üniversitemiz Yeniden Büyüme Dönemine Girdi.”
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Yeni Öğrenciler Eğitimlerine Üniversite ve Bolu’yu Tanıyarak Başladı