Üniversitemiz Sıfır Atık Belgesi Aldı

Üniversitemizin çevreye verdiği değer tescillendi. Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi başvurumuz Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce incelenerek onaylandı.

Sürdürülebilir Kalkınma hedefleri çerçevesinde kaynaklarımızı korumak, atıklarımızı kontrol altına almak, dönüştürülebilir atıkları ekonomiye kazandırarak tasarruf sağlamak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak ve amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde başlatılan sıfır atık programına yapılan başvurumuz sonucunda Üniversitemizin Gölköy Yerleşkesi Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi belgesini aldı.

Rektör Alişarlı’dan Tebrik ve Teşekkür

Çevreye duyarlı Üniversite çerçevesinde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Çevre Koordinatörlüğünün çalışmaları neticesinde, Temel Seviye Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazanmamızda büyük emekleri bulunan Üniversitemiz idari ve akademik personeline özverili çalışmalarından dolayı tebriklerini ileterek teşekkür etti. Alişarlı, diğer yerleşkelerde sürecin devam ettiğini 2023 yılı içerisinde tüm yerleşkelerimizin Sıfır Atık Belgelerini almalarını hedeflediklerini belirtti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/tygj
    Önceki İçerikÇağrısı Çağını Kuracak Bir Gençlik Konferansı Düzenlendi