Üniversitemiz Dış Paydaşları ve Kalite Komisyonu Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ve Üniversitemiz dış paydaşları Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlıkları çerçevesinde BAİBÜ Senato Salonu’nda bir araya geldi.

Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel başkanlık etti. Toplantıya BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, BAİBÜ Kalite Komisyonu üyeleri, Bolu TSO, OSB Başkanları, Bolu kamu il müdürlükleri temsilcileri, Bolu ili meslek odaları temsilcileri ve Üniversitemizin diğer dış paydaşları katıldı.

Toplantıda 27-30 Kasım tarihlerinde Üniversitemize yapılacak saha ziyareti çerçevesinde ziyaret programı takvimi dahilinde dış paydaşlarla yapılacak görüşme çerçevesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Kurumsal Akreditasyon Programı’na dahil olmanın Üniversitemize ve dış paydaşlarımıza nasıl faydalar sağlayabileceğinin dile getirildiği toplantıda etkili iletişimin önemine vurgu yapıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/p793
    Önceki İçerikHemşirelik Bölümü Kariyer Söyleşileri Programı Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikBAİBÜ’lü Öğrenciler Yaptıkları Projeyle İlkokullu Kardeşlerinin Kalbini Kazandı