Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Ödül Töreni BAİBÜ’de Yapıldı

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın ödül töreni, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) gerçekleştirildi.

Yarışmanın Bolu organizasyonu BAİBÜ Kritik ve Analitik Düşünme Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlendi. İnsanların doğru kaynaklardan yararlanmalarını, okumalarını ve okuduklarıyla hayatlarını şekillendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl ki teması “Güzel Ahlak” oldu.

Dereceye girenlere ödülleri, İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirilen törende verildi. Tören öncesi, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve ekibinin musıki konseri beğeniyle izlendi. Ödül töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikGerede MYO Voleybol Takımı Şampiyonluk Yolunda
    Sonraki İçerikProf. Dr. Mustafa Avcı: “Toplum Olarak Kötülüklere Tepki Vermeliyiz”