Spor ve Rekreasyon Topluluğu’ndan Tanışma Etkinliği

Spor ve Rekreasyon Topluluğu tanışma amacıyla piknik etkinliği gerçekleştirdi. Birçok fakülteden katılımın olduğu etkinliğe yaklaşık 120 kişi katıldı. Etkinlik Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bolu Gölköy Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte geleneksel oyunlar oynandı ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Olaylar Hayatımızı Etkiler

Spor ve Rekreasyon Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Ahmet Özsoy etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin önemli olduğunu bu tür sosyal olaylar katılan kişilerin hem hayatını hem de üniversite yaşantısını etkileyeceğini belirtti. Özsoy ayrıca etkinliğe katkıda bulunan sponsorlara ve etkinliğin gerçekleşmesi için Spor ve Rekreasyon Topluluğu’na kapılarını açan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/l5sl
    Önceki İçerik4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Değerlendirme Sonuçları