Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çiftçi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mezuniyet Törenine Katıldı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü üçüncü mezunlarını verdi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen törende 40 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı.

    Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Başar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Emirmustafaoğlu, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Törenin açılış konuşmasını yapan Dr. Öğr. Üyesi Doğan Başar, öğrencilere seslenerek, “Bugün bir bitişin değil birçok başlangıcın yaşandığı gündeyiz. Unutmayın, bir insan her şey olabilir: memur olabilir, akademisyen olabilir, şef olabilir… Ama en zoru Allah’ın verdiği aklı, vicdanı, yüreği, iyi işler, iyilikler için kullanmayı başaran, toplum için faydalı işler üreten, vatanı ve milleti için her koşulda mücadele eden bir birey olabilmektir. Hepinizi tebrik ediyor, yaşamınızın yeni dönemine sevgiyle uğurluyorum. Allah yolunuzu açık etsin.” ifadelerini kullandı.

    Dereceye giren öğrencilerimiz Büşra Macit, Abdullah Koçak ve Sevtap Yavuz’a, protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri ve teşekkür plaketleri takdim edildi. Bıçak devir teslim ve ant içme töreninin ardından mezuniyet, öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

    Önceki İçerikTaziye ve Başsağlığı Mesajı
    Sonraki İçerik17’nci Dönem Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimiz Mezun Oldu