Rektör Coşkun’a STK’lardan Destek Ziyareti

Bolu eşrafının da aralarında bulunduğu çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) oluşan bir heyet, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Prof.Dr.Hayri Coşkun’a, Şehir ve Üniversite işbirliğinin güçlenmesinden dolayı teşekkürlerini belirten heyet, son zamanlarda çeşitli basın yayın organlarında yer alan iftira içerikli haberlere de tepki göstererek Rektör Coşkun’a desteklerini ilettiler.
    AİBÜ Rektörü Hayri Coşkun, STK temsilcilerinin ziyareti ve kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Coşkun, bu tip iftiralarla dolu haberlerin belli bir süredir bazı kesimlerce gündemde tutulmaya çalışıldığını ifade ederek, ancak bu tür haberlerin kendilerini üniversiteye, Bolu’ya ve ülkeye hizmetten alıkoymayacağını vurguladı.
    Önceki İçerikKutlu Doğum Haftasında Sevgili Peygamberimiz Dualarla Yâd Edildi
    Sonraki İçerikBolu Valisi Aydın Baruş, AİBÜ Mengen Kampüsünü Ziyaret Etti