Rektör Alişarlı’dan Vakıf Başkanı Ahmet Baysal’a Teşekkür Plaketi

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitemize kuruluşundan itibaren destekleyen, ayrıca 2004 yılından itibaren, İzzet Baysal’ın ölüm yıldönümü olan 5 Mart tarihinde düzenlenen törenlerde, akademisyenlerimizin akademik çalışmalarını desteklemek amacıyla verilen yayın teşvik ödülleri için İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’a plaket verdi.

Üniversitemizde bulunan İzzet Baysal Vakfı ofisinde Mütevelli Heyeti Üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende, Rektör Alişarlı; “Kuruluşundan itibaren Üniversitemizi her alanda destekleyen, ayrıca akademisyenlerimizin çalışmalarına destek olmak ve teşvik etmek maksadıyla, 2004 yılından itibaren verilen yayın teşvik ödülleri için İzzet Baysal Vakfı’na teşekkürü bir borç biliriz.” ifadeleri yazılı plaketi Ahmet Baysal’a takdim etti.

Önceki İçerikTürk Sağlık-Sen’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikTürkiye’de Tarımsal Biyoteknoloji Çalışmalarını Yaygınlaştırma Semineri / 2 Nisan 2021